Левски представи новия спонсор - обявиха част от параметрите по контракта

Левски представи новия спонсор - обявиха част от параметрите по контракта

Левски представи ЗК "Лев Инс" като основен спонсор на клуба. Договорът е до края на тази година, но при ползотворно партньорство той ще бъде удължен. На дадената днес пресконференция от застрахователното дружество дадоха да се разбере, че желанието им е парите да отиват основно за развитието на ДЮШ на клуба. От своя страна изпълнителният директор на сините Константин Баждеков заяви:

"Благодаря за вниманието и уважението към Левски. Подписахе договор за 5 месеца, до края на годината. В този договор са упоменати други инициативи, чрез които вбъдеще да разширим инициативите. Благодаря на Лев Инс, че ставаме партьори в този сезон. Ще се радвам да направим успешно партньорство с този договор до края на годината.

Левски представи ЗК "Лев Инс" като основен спонсор на клуба. За нас е чест и удоволствие да си партнираме с Лев Инс. Дано това да е първата стъпка към по-широки ангажименти и контакти.

На този етап конкретни цифри няма да споменавам. Имаме конкретна твърда сума, която трябва да получаваме всеки месец. Другите суми ще се дават при постигане на конкретни резултати и свършена конкретна работа.

Договорът е направен така, че да има стимулиращ ефект", допълни Баждеков.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички