Интер представи "лошото момче" Ян М'Вила

Интер представи "лошото момче" Ян М'Вила

Италианският гранд Интер представи днес новото си попълнение Ян М'Вила. Френският халф премина в редиците на "нерадзурите" като преотстъпен от Рубин (Казан) след седмици сложни преговори.

"Целта на отбора е да финишира в Топ 3 и да си спечели място в Шампионската лига. Отказах се от много пари, за да дойда тук. Икономическият аспект не е всичко. Обичам футбола и съм във важен клуб. Само на 24 години съм и имам време да печеля пари. Взех решението да дойда в Интер, след като се запознах с проекта на клуба. Искам да развея високо флага на Интер", сподели М'Вила при представянето си.

"Малко се страхувах за осъществяването на трансфера, тъй като познавам руския манталитет, но за щастие всичко приключи добре", продължи М'Вила.

Полузащитникът бе попитан и за репутацията си на "лошо момче" във френския футбол. "Слуховете за лошото ми поведение бяха разпространени от френските журналисти. Може би в миналото съм бил лош, но сега всичко това е зад гърба ми и аз се промених", каза още новото попълнение на гранда от Милано.

Още от Футбол свят

Виж всички