Стойчо Стоев: Не сме толкова галактически отбор, за да смятаме Дюделанж за пълни слабаци

Стойчо Стоев: Не сме толкова галактически отбор, за да смятаме Дюделанж за пълни слабаци

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира предстоящия съперник на "орлите" в Шампионската лига Дюделанж. Специалистът призова да не се гледа високомерно на тима на Люксембург.

"Беше тежко на първия лагер в Смолян, но съм доволен от футболистите, тъй като всички се вложиха максимално. Трудно е на този етап да преценя как се представят новите играчи, тъй като в Смолян тренирахме по-малко с топка. Тепърва ще преценя това в Англия, където ще имаме сериозни контроли. Надявам се на Острова да се подготвим добре. Ще срещнем сериозни румънски отбори, може и с шотландски, а се надявам да се уреди контролата с Андерлехт", довери Стоев на заминаване за Манчестър.

"Не очаквам нови попълнения, тъй като дори и да дойде някой, той ще е пропуснал доста от подготовката. Разбира се, ако е някой суперкачествен, добре дошъл е. Няма да се разделяме с футболисти. Това е отборът. Миналата година бяхме на мястото на Дюделанж - непоставени. Сега нещата се промениха заради доброто ни представяне в Лига Европа. Това обаче не означава, че ние сме галактически отбор, а те са някакви пълни слабаци", добави някогашният нападател на Локомотив (София).

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички