Шеф в Лудогорец: Всички искат да си имат работа с нас

Шеф в Лудогорец: Всички искат да си имат работа с нас

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че от Ловеч винаги се мерят с тима от Разград. По този начин той коментира думите на Гриша Ганчев, който се зарече да прекрати практиката с непозволени ъперкъти.

"Прочетох какво са казали от Литекс. Не съм аз обаче човекът, който трябва да отговаря. Не само те обаче се мерят с нашия клуб, все пак сме шампиони в последните три години. Всички искат да си имат работа с Лудогорец.Това ясно показва, че останалите се съобразяват с нас.

По никакъв начин не искаме да влизаме в каквито и да било полемики. В крайна сметка ние имаме нашите цели и ги преследваме. Опитваме се да избягваме такива директни сблъсъци, защото никой не печели от тях. Още преди да е започнало първенството и се почва с коментарите. За нас обаче това не е на дневен ред. В момента мислим за много по-значими неща", обясни Петричев пред Тема Спорт".

Той коментира и забавянето на селекцията:

"Нямам особени притеснения. Всичко друго, свързано с подготовката, сме уточнили. Само селекцията е в процес. Но вярвам, че всичко ще протече както трябва", завърши Петричев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички