Разнобой в ЦСКА - Стойчо не е съгласен с поставената от ръководството цел (видео)

Разнобой в ЦСКА - Стойчо не е съгласен с поставената от ръководството цел (видео)

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви на днешната си пресконференция, че приоритет пред клуба не трябва да бъде спечелването на титлата. По този начин треньорът се разграничи от ръководството на клуба, което вече на няколко пъти постави като цел първото място в предстоящия шампионат.

"Не искам да обявявам нито план минимум, нито план максимум. Аз вече съм казал какво трябва да се случи през следващите от три до пет години. Изграждане на стадион, база и финансова стабилност. Това трябва да бъдат приоритетите пред ЦСКА.

И ако успеем да го направим, ни чакат велики моменти. Ако някой обявява друго, значи в ЦСКА няма единомислие. Чак след като има пари за селекция, ще гоним високи резултати", заяви Младенов.

ЦСКА замина за Боровец 

"Нито едно от имената, което се тиражира за селекция не е истина. Със съвсем други играчи преговаряме. Насочени сме към свободните агенти. Има и от България, има и от чужбина. Нещата в ЦСКА не се развиват по най-добрия начин.

Искаше ми се всички набелязани попълнения да бяха на мое разположение. Поради различни обстоятелства това не се случи. Нищо, не е фатално. Надявам се през следващата седмица двама от набелязаните състезетели да се присъединят към нашия тим", добави Екзекутора.

снимки: Илия Стоименов, Sportal.bg
Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти