Тайгър Уудс: Мислех, че с кариерата ми е свършено

Тайгър Уудс: Мислех, че с кариерата ми е свършено

Световният номер 2 в голфа Тайгър Уудс все още не знае кога ще бъде възстановен от контузията на гърба и кога ще успее да се върне отново на игрището. Американецът даже призна, че за известно време самият той е имал съмнения дали въобще ще може да продължи кариерата си.

"Забравете за голф на най-високо ниво. Даже не можех да стана от леглото, сподели Уудс пред медиите. - Имаше момент, в който се съмнявах дали отново ще мога да играя. Питах се дали болката ще изчезне, как ще се чувствам. Не знаех какво ще се случи - ще мога ли да се върна, ще мога ли да си играя с децата ми… Това се въртеше в главата ми. Преди операцията си мислех, че с кариерата ми е свършено", допълни 38-годишният голфър.

Тигъра обясни, че опасенията му са изчезнали, след като е претърпял интервенция на гърба на 31 март. Тогава той почувствал значително облекчение от болките, но въпреки това не е яско кога отново ще бъде готов за игра. "Определено няма аз да реша кога да се върна, лекарите ще кажат. Ясно е, че аз имам желание да съм на игрището, но не зависи от мен", продължи Уудс.

Носителят на 14 мейджър титли разкри, че тази травма е по-различна от всички, които е имал досега и че даже не може да играе с децата си. "Ще ви кажа едно - доста съм добър във видеоигрите", коментира още бившият номер 1 в световната ранглиста.

Още от Други спортове

Виж всички