Клаудио Раниери: Мисля, че съм добър треньор

Клаудио Раниери: Мисля, че съм добър треньор

Дните на Клаудио Раниери в Монако изглеждат преброни, но италианският специалист не е особено притеснен за бъдещето си. "Със сигурност ще съм треньор догодина", каза той, с което постави точка на пресконференцията си след снощното равенство на "монегаските" с Гинган (1:1), коронясало официално Пари Сен Жермен за шампион. Раниери обаче не уточни къде. Тъй като той все още не е официално освободен от френския клуб, наставникът отказа да коментира последните слухове.

"Всичко свърши. Те са по-силни от нас, играха по-добре и спечелиха повече мачове. Поздравления за Пари Сен Жермен - това е един страхотен отбор", заяви Клаудио Раниери на срещата си с френските журналисти.

Той обаче предпочете да отговори сдържано на въпросите, касаещи бъдещето му. "Надявам се, че винаги ще имам отбор. Чакам. Мисля, че след края на първенството ще се срещна с шефовете, но не искам да говоря за това, извинете ме. Носят се слухове за идването на Манчини, също и за други треньори, но изчакайте десет дни, моля. Мисля, че съм добър треньор. Двата ми сезона с Монако и кариерата ми го доказват. Много съм доволен от моята кариера до момента", добави той.

Относно равенството срещу Гинган Раниери заяви, че го намира за нормално. "Искаше ми се да спечелим, но не е лесно да мотивираш футболистите. Следващата събота ще направя промени в състава. Ще има нови играчи", закани се италианецът.

Още от Футбол свят

Виж всички