Вожняцки готова да се откаже от тениса, за да бъде майка

Вожняцки готова да се откаже от тениса, за да бъде майка

Въпреки че е в разцвета на своята кариера, бившата номер едно в света Каролин Вожняцки признава, че е готова да спре с тениса, за да бъде майка. Само няколко месеца след като се сгоди за приятеля си Рори Макилрой, датчанката изглежда се приготвя да бъде примерна съпруга. В интервю за списание "Lime" бъдещата г-жа Макилрой сподели доста от личните си планове.

"Искам да бъда млада майка и се надявам това да се случи в близко бъдеще - казва 23-годишната Каролин. - Мога да се похваля с финансова свобода и стабилност, която съм извоювала с тежък труд. Способна съм да дам на децата си най-добрия старт в живота и да бъда постоянно с тях".

"Когато започваш да играеш, всичко е ново и е лесно да намериш мотивация. Нещата опират до желанието за игра. Когато то изчезне, можеш спокойно да се откажеш" - завършва тенисистката.

Вожняцки беше водачка на световната ранглиста при жените, когато започна да излиза с голфъра преди повече от три години, а двамата се сгодиха преди няколко месеца, навръх Нова година.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис двубои от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Тенис

Виж всички