Официално: Шеф на Трейс Груп влезе в ЦСКА

Официално: Шеф на Трейс Груп влезе в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА официално обяви първата крупна сделка за продажба на акции на клуба. Първият бизнесмен, който се реши да "налее" сериозна сума в най-успешния български клуб, е членът на Борда на директорите на "Трейс Груп Холд" АД Галин Михайлов. Той е договорил с шефовете на 31-кратните шампиони да купи 195 583 акции. Стойността на подобен пакет при цена от 3 лева, каквато е цената при публичното предлгане, е 586 749 лева. Сделката ще бъде вписана в централния депозитар след празничните дни между 1 и 6 май.

Както е известно, още един сериозен бизнесмен обяви, че е закупил акции на ЦСКА в сделка с приблизително същата стойност. Това е Петър Манджуков, който заяви, че е купил акции на ЦСКА за 600 000 лева. Сделката с него обаче по всяка вероятност е била осъществена преди публичното предлагане на акциите на Българската фондова борса, тъй като не е отбелязана в официалните регистри, които се водят от 22 март насам.

Ето официалното съобщение на ЦСКА за осъществената сделка:Армейци,

Уведомяваме Ви че бе финализирана сделка в размер 195 583 акции от господин Галин Михайлов, който е член на Борда на Директорите на „Трейс Груп Холд” АД. Закупуването за ценните книжа ще бъдат отразено пред Централен Деозитар след предстоящите празници. Акциите, които ще са на името на господин Михайлов са взети в лично качество.

ЦСКА София благодари за интереса и вниманието на този солиден бизнесмен. Това е поредното доказателство, че мотото „ЦСКА – това си ти” достига до всеки!

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти