Шефката на Милан в обятията на Ди Каприо

Шефката на Милан в обятията на Ди Каприо

Страстите около бъдещето на "Милан" стигнаха своя връх, но съвсем други вълнуват вицепрезидента на клуба Барбара Берлускони. Шефката на "росонерите" е завладяна от Купидон в лицето на Леонардо ди Каприо. Слухът за връзката между двамата се превърна в челна новина на Апенините. Щерката на Силвио Берлускони е била забелязана в опасна близост с актьора.

Двамата са прекарали цяла вечер заедно, а нещата са продължили и след това, твърдят запознати. Заварката станала на честването на Джорджо Армани на 29 април. Първо се започнало с разговор, който ставал все по оживен. По-късно Лео и Барбара седнали един до друг на официалната вечеря. До тях били бившият на Линзи Лоън Томи Чиабра, както и Пиетро Тавалини, известен PR спец. Всички обаче гледали само към Ди Каприо и г-жа Берлускони.

Те скоро напуснали тържеството на Армани и се преместили в клуб "Библос". Там се скрили от погледите на преследвачите в зоната за специалните гости. Лео е свободен в момента, въпреки че бе спряган за гадже на Риана. Стигна се обаче до там, че се пусна в сайт за запознанства. Барбара пък уж бе с Лоренцо Гуериери, но отдавна никой не ги е виждал заедно.

Шефката на "Милан" дори не го взе на ваканцията, която си устрои на Малдивите. Тя предпочете да влачи приятелки. Явно Лоренцо е изпаднал в немилост, а при такава конкуренция е обречен, смятат в Италия.

standartnews.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти