Йоканович реже Левски за отсрочване

Йоканович реже Левски за отсрочване

Сръбският треньор Славиша Йоканович категорично отказва да разсрочва повече дължимите му от Левски пари, обяви адвокатът му по случая Михаил Михайлов. Клубът е внесъл в Лицензионната комисия предложение за разсрочване на дължимите му 31 000 евро, но то не е подписано от Йоканович.

"Той имаше да получава 50 000 евро. Преведоха му веднъж 5000, а часове преди крайния срок за лицензирането получи още 14 143 евро. Помощниците му си получиха парите. Остават още 31 000 евро. От Левски чистосърдечно си признаха, че нямат възможност да платят и предлагат тримесечно разсрочване. Той обаче на този етап отказва. Може и да размисли до петък", казва Михайлов.

Той допуска, че представеният от Левски документ не може да послужи пред Лицензионната комисия. "Нужни са документи, че са платили, или удостоверение за разсрочване. Левски няма нито едното, нито другото", категоричен е адвокатът.

"Меридиан Мач"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти