Петър Георгиев: Понякога поднасяме неприятни изненади, дано тази година не е обратното (видео)

Петър Георгиев: Понякога поднасяме неприятни изненади, дано тази година не е обратното (видео)

Президентът на Рилски спортист (Самоков) заяви, че баскетболистите на Росен Барчовски са доста изморени, но ще бъдат готови за Купата на България. Инж. Петър Георгиев сподели, че обикновено Рилски прави неприятните изненади срещу фаворитите, но се надява тази година да не се случи обратното.

"Чудесен жребий. Много хубав, аз само гледах колегите как теглят и ми беше много забавно. Всичко е чудесно, надявам се, че ще има една много добра в Купа, дано да бъде интересно. Аз никога не поставям цели, само понякога поднасяме такива неприятни изненади на колегите. Но това е баскетбола. Да се надяваме, че няма ние да поднесем лоша изненада в четвъртък", каза Георгиев.

"Всичко е възможно, първенството е толкова непредсказуемо, че всичко може да се очаква.Дано съдийството не изневери и да се окаже поне на нивото, на което е баскетбола", продължи благодетелят на самоковския клуб.

"Рилски спортист е готов, малко сме изморени с тези пътувания около Балканската лига. Не са много свежи, но тези 3-4 дни ще влезем в крак и ще сме по-свежи за Купата. Радвам се, че и вие забелязвате изоставането на съдиите. Това, което се иска от мен, да направим нещо, с което съдиите да са независими, това допринесе за известно подобряване, но има някои отклонения, но по-добре специалистите, които претендират, че са такива да отговорят на въпросите", завърши Георгиев.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте канала ни в

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти