Христина и Ицо умуват за дата на сватба

Христина и Ицо умуват за дата на сватба

Малката дъщеря на Христо Стоичков - Христина и нейният приятел Лука Белич са решили да минат под венчилото. Двамата влюбени все още не са обявили официална дата на сватбата. Христина щяла да се посъветва с татко си на рождения му ден, който е в неделя, кога ще е най-удачно да се ожени за възлюбения си.

Стоичков навършва 49 години утре

Най-известният български футболист по света навършва 49 години в края на седмицата. Празненството ще премине в тесен семеен кръг в къщата на Камата в Маями. На партито ще присъстват Христина и Лука, жена му Мариана, Мика и новият и мистериозен приятел.

Камата отдавна очаква някоя от щерките му да се ожени. Той е дал благословията си на Христина и хърватския и приятел да минат под венчилото. Белич е харесван от цялото семейство Стоичкови. Малката щерка и Лука се сгодиха през лятото на миналата година. Те са заедно от две години и се очаква в най-скоро време да вдигнат сватба. Вероятно венчавката ще е до края на годината в САЩ.
Двамата се запознали, след като Христина се дипломирала в "Бъркли" - един от най-престижните американски университети. Предложението за брак е направено по време на романтична почивка. Малката щерка на Ицо веднага си направи снимка с пръстена. Изображението бе пуснато в интернет от кака и Михаела. Към него тя бе написала и пожелание.

"Юхуууу! Поздравления! Добре дошъл в семейството, Лука! Толкова съм щастлива да си ми зет! Няма по-добър от теб!", гласеше съобщението под снимката.

Майката на Ицо - Пенка с нетърпение очаква сватбата на стане факт. Пред "България Днес" тя поздрави сина си за рождения му ден.

"Да ми е жив и здрав - пожела му тя. - Това е най-важното за него. Дано скоро има честта да стане и дядо."

"България Днес"

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички