Кампанията с акциите на ЦСКА зацикли

Кампанията с акциите на ЦСКА зацикли

Стартът на втората публична продажба на акции на ЦСКА все още е далеч. На този етап необходимата документация, която трябва да бъде подадена за одобрение в Комисията по финансов надзор, не е напълно изготвена.

Проспектът на ЦСКА не е готов, тъй като все още не са съставени балансите на клуба за 2014 година - какви приходи и какви разходи е отчел за този период. Очаква се той да е напълно готов след две-три седмици. Но след това тепърва ще трябва да минава одобрение от Комисията. Докато тя даде разрешение на ЦСКА да стартира кампанията си, може да изминат най-много 20 работни дни.

В случай че държавният орган има забележки към "червените", то те ще трябва да се изчистят, след което документацията наново да бъде вкарана в комисията за одобрение. По този начин процедурата може да се проточи доста време и издаването на разрешение да отнеме повече от два месеца.

Надеждите на "Армията" са кампанията да стартира в началото на месец април. При настоящите темпове на работа обаче, предварително поставеният срок може и да не бъде спазен.

"Тема Спорт"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти