Добра новина за Лудогорец - Безяк и Кайсара са готови за игра

Добра новина за Лудогорец - Безяк и Кайсара са готови за игра

Нападателят на Лудогорец Роман Безяк вече е напълно възстановен от контузията си. Словенецът се оперира от херния в края на ноември, за­ради което пропусна послед­ните мачове за 2014-а. В пър­вите дни от зимната подго­товка 25-годишният футбо­лист тренираше по индивиду­ална програма, като не бе на­товарван колкото съотбор­ниците си.

Вчера обаче той се включи в заниманията на основната група. Въпреки това таранът най-вероятно ня­ма да вземе участие в първа­та контрола за годината с Гройтер фюрт, която е предвидена за 18 януари (неделя).

Със сигурност аут за сре­щата с немците, както и та­зи с Динамо Москва на 20 януа­ри, е Браян Ангуло. Колум­биецът скъса менискус през декември и в момента не е с отбора в Турция, а се подготвя самостоятелно с кондиционен треньор в Испания. Той ще се присъедини към съотборниците си на 24 януа­ри, когато започва лагерът в Естепона.

Добрата новина за Дермен­джиев е, че закъснелият за старта Жуниор Кайсара е успял да на­вакса пропуснатото и ще мо­же да играе в още в първата контрола.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички