Славия води в Анталия 26 футболисти

Славия води в Анталия 26 футболисти

Отборът на Славия ще замине на 18 януари за подготвителния лагер в Анталия с 26 футболисти, съобщиха от клуба.

Списъкът на треньорското ръководство включва следните играчи: Емил Петров, Георги Петков, Марио Кирев, Цветомир Панов, Майк Кръстев, Димитър Везалов, Фернандер Касаи, Димитър Пиргов, Ивайло Марков, Крум Стоянов, Диего Ферересо, Станислав Генчев, Иван Вълчанов, Костадин Дяков, Владимир Семерджиев, Янис Карабельов, Емил Стоев, Китан Василев, Джереми Монзоро, Радослав Василев, Карлос Фонсека, Петър Атанасов, Ивайло Димитров, Мартин Станкев, Славчо Шоколаров и Франк Мбарга.

От тях петима са нови, които подписаха договори след Нова година - Марио Кирев, Петър Атанасов, Ивайло Димитров, Мартин Станкев и Славчо Шоколаров, който подписа контракт с клуба за 3 години. Очаква се към отбора в Анталия да се присъединят поне още двама футболисти, които ще бъдат също на проби.

В София остана да се подготвя Стефан Велков, който още не е напълно възстановен от контузията. Планира се в Анталия "белите" да играят контролни мачове на 28 и 31 януари, както и на 4, 7, 10 и 13 февруари. Проверките през февруари ще бъдат по две на ден, в които ще играят по два различни отбора. Съперниците на Славия по време на подготвителния лагер още не са уточнени. Отборът се завръща в София на 14 февруари 2015 г.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти