Футболист си тръгна от Хасково

Футболист си тръгна от Хасково

Защитникът на Хасково Мартин Ковачев си е тръгнал от отбора в навечерието на мача с Литекс. Това разкри наставникът тима Емил Велев след домакинската загуба с 1:4 от "оранжевите".

"Мартин Ковачев не беше в групата за този мач, защото напусна в неговото навечерие. Има оферта от чужбина и го пуснахме, защото преценихме, че е по-добре така, отколкото да играе и да не мисли за мача. Всяка една загуба е тежка, независимо дали е с един или четири гола. Опитахме се през седмицата да си говорим с момчетата да ползваме само по-дълги подавания, както се приспособиха от Литекс.

Но според мен заслужено ни победиха, по-класният отбор са. Липсваха ни и доста играчи, даже видяхте, че пуснахме някои момчета, които досега не бяха играли. Продължаваме, ще гледаме втори полусезон да се подсилим с 4-5 футболисти, за да изглеждаме по-добре.

Нуждаем се от футболисти на всички постове, но сега не мога да конкретизирам на кои точно. Преди всичко кадрово се нуждаем от промяна. Във всички линии ни трябват по един-двама футболисти, но мисля, че напролет ще изглеждаме по-добре.

На същите точки останахме от спасителната зона, само Славия ни се изплъзна, след като биха днес. Но пак има три отбора, които можем да настигнем и да се спасим. Първият етап от подготовката ни ще е в България, вторият в Турция", сподели Велев.

Още от БГ Футбол

Виж всички