Фен клубът на ЦСКА пуска в продажба луксозен календар

Фен клубът на ЦСКА пуска в продажба луксозен календар

Най-голямата организация на феновете на ЦСКА - фен клуб "Сектор Г", пусна в продажба луксозен календар за 2015 година. На него са изобразени най-добрите пирографии и хореографии на ултрасите през изминаващата вече 2014 година, а мото е транспарантът на "червените" привърженици от дербито срещу Лудогорец - "На тази легендарна трибуна сред огън и дим израстват "Армейци" с дух несломим!" Цената на календара е 5 лева, като продажбата му започва от утре във фен магазина на ЦСКА. Ето какво пишат феновете в профила на фен клуб "Сектор Г" в социалните мрежи.

От утре в Официален Фен Магазин ЦСКА София ще можете да се сдобиете с новия календар на Фен клуб „Сектор Г“ ! Цената му е 5лв. и е с размер 100х70см. Всички средства ще влязат в нашата сметка, с което ще започнем и подготовката за новия полусезон.

За тези, които нямат път към "Армията", ще можете да си го поръчате и да ви бъде изпратен чрез Еконт. Апелираме към търпение, защото по празниците ще бъде доста натоварено, затова може би ще почакате 3-4 дни, за да си го получите.

Апел и за всички големи фен клубове, да правят своите поръчки на групи, а не поотделно.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти