Скаут осъди ЦСКА да му плати 43 хиляди

Скаут осъди ЦСКА да му плати 43 хиляди

Бившият скаут на ЦСКА Иво Димов все още има да получава пари от клуба за работата си до лятото на 2013 г. Димов осъди армейци­те, като е постановено ре­шение, според което тряб­ва да вземе 43 000 лева.

От произнасянето на съда оба­че е изминала близо година, а Димов все още не е прибрал дължимата сума. По време­то на "Титан" той пътува­ше често до Бразилия, откъ­дето доведе в ЦСКА Марсиньо и Лукас Саша. В момен­та пък Димов работи като футболен мениджър.

"От "Армията" да се обърнат към мен, мога да им предложа класни играчи”, заяви Димов пред "Тема Спорт". „Следя представя­нето на отбора, но не съм особено впечатлен. Все още се играе допотопен футбол. Най-бавният футболист в състава - Стивън Сънди, е и най-интелигентният. Той има много високи тактиче­ски познания и определено се отличава със своите каче­ства", добави Димов.

"Ще почакам още малко ЦСКА и накрая ще поискам среща с Александър Томов, за да уточним отношенията си", каза още Иво Димов.

Днес пък Софийският ра­йонен съд ще разгледа дело­то, което бившият защит­ник на червените Джаксън Менди заведе срещу клуба. Той претендира за неизпла­тени заплати и обезщете­ние от ЦСКА.

Още от БГ Футбол

Виж всички