Гледай на живо

Евро 2024: Дания 1:1 Англия

Докосване до мечтите!

Докосване до  мечтите!

Мечтали ли сте да се докоснете до своите любими футболисти? Да се потопите в атмосферата на Шампионската лига. Да видите "от кухнята" как протича подготовката на телевизионното излъчване от студиото на медийните гиганти, а след това да се разходите край терена, докато вашите футболни герои се подготвят за големия мач. А накрая да се сдобиете и с топката, с която те са провели своя дуел. Без съмнение, няма фен на най-популярната игра, който не би искал да преживее подобни емоции.

Благодарение на "Heineken Backstadium Pass" двама щастливци прекараха незабравима вечер по време на сблъсъка между Лудогорец и Ливърпул на националния стадион "Васил Левски". Ефтим Ефтимов и Юлкер Мехмед спечелиха наградата на "Heineken", след като изпълниха най-добре химна на Шампионската лига в играта, организирана от спонсора на най-престижния футболен турнир в Европа. Случилото им се след това може да се определи само по един начин - докосване до мечтите. Разходки зад сцената на големия мач, снимки с техните герои - от футболистите на двата отбора, до популярни лица, които са виждали само на екрана, емоционални 90 минути на терена и спомени за цял живот. Ето как се стече събитието за двамата щастливци.

Точно в 19.00 се срещаме пред стадион "Васил Левски" с двамата победители в играта на "Heineken" и представителите на УЕФА. Получаваме своите пропуски, които ни дават право на пълен достъп до стадиона и прилежащите зали. Първата от тях, която посещаваме, е тази за пресконференции. Наред с дежурните снимки пред микрофоните, предназначени за двамата старши-треньори, тук е и първото място, където един от двамата победители в "Heineken Backstadium Pass" се среща със свой любимец. В случая любимецът е привлекателна девойка. Привърженикът на Ливърпул Ефтим Ефтимов разпознава говорителката на клубната телевизия на мърсисайдци Клер Рурк и я моли за снимка. Тя, разбира се, приема с усмивка.

Следват посещения в телевизионните студиа на двете най-големи телевизии, излъчващи срещата. Сред мониторите и микрофоните срещаме още един герой на тазгодишното издание на Шампионската лига. Този път и двамата победители в играта познават култовия Алекси Сокачев и се щракват с него за спомен. Тъй като Ефтим и Юлкер, са фенове съответно на Ливърпул и Лудогорец в предстоящия сблъсък, питат Сокачев за кого ще вика той по време на мача, защото знаят, че и той е изправен пред дилема кого да подкрепя. Коментаторът споделя, че все пак ще заложи на българското, за да има още много такива вечери на Шампионска  лига в София.

След посещението на телевизионните студиа, идва първото голямо чисто футболно преживяване. Излизаме на терена, където подготовката за мача тече с пълна сила. Ефтим и Юлкер сядат на скамейките на любимите си отбори, а след почетна обиколка на терена, излизат през тунела на футболистите, където "дават интервюта" в ексклузивното студио на телевизиите, също както техните любимци ще сторят след двубоя.

От студеното време навън се спасяваме в "Шампионския клуб" на УЕФА, в който се озоваваме след  обиколката на терена. В него ни очакват момичетата на "Heineken", които ни посрещат с усмивка и бира и ни настаняват на специално предвидени за победителите места в спонсорската ложа, където да отпочинат двамата герои на вечерта преди най-емоционалната част от това, което ги очаква. Макар посещението в "Шампионския клуб" да е предвидено за почивка, такава няма, тъй като е обявено, че гостите на клуба ще имат възможност да се срещнат с Кубрат Пулев и Крисия, което предизвиква нови вълнения у Ефтим и Юлкер.

Ето, че идва и най-чаканият момент от вечерта. От "Heineken" канят двамата победители в тяхната игра да излязат на терена на стадион "Васил Левски", докато отборите на Лудогорец и Ливърпул излизат за загрявката преди мача. Козмин Моци, Стивън Джерард, Владо Стоянов, Рахим Сърлинг... Ефтим и Юлкер викат имената на своите любимци, докато те преминават на една ръка разстояние от тях. Дори разминаването с докторите и помощник-треньорите на двата отбора предизвиква у двамата фенове невероятно вълнение. Те са на сантиметри от футболистите, които досега са гледали само по телевизията. Следва нова порция снимки, този път съвсем близо до 22-мата, които само след минути ще се изправят един срещу друг на терена.

На път към местата на трибуните, от които двамата щастливци ще наблюдават футболния двубой, се случва нещо извън предвидената програма, но може би дори по-запомнящо се. На входа на официалните ложи се засичаме с някои от футболистите на Ливърпул, които не са в групата за мача и също като нас чакат своя ред да се настанят на своите места. Те сбъдват мечтата на Ефтим да се снимат с него. И за да не остане Юлкер разочарован, само секунди по-късно срещаме някои от футболистите на Лудогорец, които няма да участват в мача и са на трибуните, за да може и той да си направи незабравими фотоси с тях.

Самият мач също като по поръчка дава еднакво количество положителни емоции на двамата победители. Красив футбол, четири гола и равенство, за да няма разочаровани... какво повече могат да искат Ефтим и Юлкер? Как какво - топката,  с която футболистите са играли допреди малко! И ето че във вечерта на сбъднатите желания, от "Heineken" не са пропуснали да се погрижат и за това. Двамата победители получават по една от официалните топки, с които играчите на Лудогорец и Ливърпул са играли при равенството 2:2. Ето, че вече нищо не може да се сравнява с преживяването, което "Heineken Backstadium Pass" предлага на двамата победители. Те са най-щастливите футболни фенове в страната, след като получиха една ексклузивна вечер с Шампионската лига, която никога няма да забравят! Докосване до мечтите си!

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички