Това е тайната на Левандовски (видео)

Това е тайната на Левандовски (видео)

Нападателят на мечтите, желан от всеки треньор. Не само идеалната голова машина, но и атлет пример за подражание. Роберт Левандовски кара нов златен сезон в Байерн (Мюнхен) и не се спира. Досега е вкарал 15 гола в 14 мача в Бундеслигата, 7 в 6 мача в Шампионската лига (два за три минути в последния срещу Динамо Загреб) и 2 в един мач за Купата на Германия. Общо 24 гола за 21 срещи – впечатляващ среден коефициент.

Къде се крие тайната му? Най-важният несъмнено е неговата жена Анна Стахурска, която му е също така едновременно диетолог и личен треньор. Суператлет и шампион по карате, носител на черен колан и бронзов медалист от световното първенство в Токио през 2008 година – това е тя. Анна е върховната проява на здравето и пише блог по темите на спорта, хранителния режим и психологията с помощта на експерти. В Полша тя е един от най-известните фитнес инструктори, често присъства на събития, следени от хиляди свои почитатели, но има последователи също от Лондон и Дъблин.

За Роберт е фасулска работа, с такава личност до себе си, да следва здравословен начин на живот – незаменим фактор за достигането на настоящото си ниво във футбола. Именно Анна се грижи за диетата му и когато през септември Лева впечатли всички с 10-те си гола в рамките само на седмица (5 в само един мач!), тя написа в Инстаграм: „Не ме питайте какво яде на закуска. Тайна е.”

В едно свое интервю веднъж нападателят на Байерн сподели: „Понякога дори не зная какво ми слага в чинията. За всичко се грижи тя. Много е доволна от мен и аз от нея. Кара ме да ям само добри неща за мен.” Всичко на масата е стриктно биопродукция. С две думи, полската версия на семейство Бекъм работи идеално, а Роберт трябва да благодари на Анна, че е толкова идеален, та го наричат The body (Тялото).

Тъй че красавицата Анна Стахурска, по мъж Левандовска, е истинската тайна зад успеха на стрелеца, желан от Реал Мадрид. Затова, за да разберете как се случва всичко това, можете да отворите безбройните рецепти или тренировки за различни мускулни групи, поместени в блога й “Healthy plan by ann“ („Здравословен план от анн”). В youtube също могат да се намерят тренировките на Анна. Някои са много тежки, в стил морски пехотинец. В Полша се продава и нейно DVD с 50-минутна тренировка „Карате Кардио Милитари”. Нищо чудно и Роберт да я практикува.

Валерио Минутиело, „Кориере дело Спорт”

Още от Булевард

Виж всички