Интернет полудя по "Междузвездната" хореография на Сектор "Г"

Интернет полудя по "Междузвездната" хореография на Сектор "Г"

Светът на интернет полудя по хореографията на феновете на ЦСКА в двубоя от 1/4-финалите на турнира за Купата на България срещу Созопол (3:0). Ултрасите на "червените" от Сектор "Г" направиха голямо шоу с тематика "Междузвездни войни", а представянето им идва няколко дни преди премиерата на седмия филм от сагата. Именно това превърна хореографията в истинска интернет-сензация, като всички най-големи сайтове за развлечения и спорт показват видео и снимки от шоуто на Сектор "Г".

Още вчера вечерта, часове след края на мача, страницата "Спортната Библия" (The Sport Bible), която има повече от 7 милиона последователи във "Фейсбук", направи репортаж за хореографията на феновете на ЦСКА. Минути по-късно на сайта "Спортната Библия" също бе поместен пространен материал. "Феновете на ЦСКА София с епичен плакат и скандиране на тема "Междузвездни войни" по време на мач", е заглавието на статията. "Силата е силна в София", завършва изданието.
ЦСКА - Созопол 3:0 
Международният интернет канал "Copa90", който е в София, за да изготви специален филм за феновете на ЦСКА също публикува "суров" материал от срещата, който набързо "навъртя" повече от 300 хиляди гледания.

Друг от най-големите сайтове, които отбелязват любопитната страна на спорта - 101 Great Goals, също не подмина представянето на "червените" ултраси. "Силата е с тях: Феновете на ЦСКА София изпълниха епична хореография и пиро на тема "Междузвездни войни", написа изданието в материала си.
ЦСКА - Созопол 3:0 
Специализираните издания, следящи отблизо представянията на футболните фенове - Ultras-tifo, Ultras World, Ultra Style, 11Freunde, Stimmen der Kurve и други, не останаха изненадани от шоуто на "червените" ултраси, които редовно попадат в техните класации.

В днешния ден някои от най-големите издания в света - от Перу до Индонезия, отбелязват със статии не толкова мача на ЦСКА срещу Созопол, колкото представянето на "червената" агитка. Ето някои от заглавията.

Евроспорт: „ЦСКА вече видя „Междузвездни войни“
Видео тук!

ESPN (САЩ): “Феновете на ЦСКА с огромна хореография на „Междузвездни войни“

Sporza.be (Белгия): “Стотици щурмоваци приветстваха победа на ЦСКА“

Todo noticias (Аржентина): "Феновете на ЦСКА с най-уникалната хореография"

„Гадзета дело спорт“ (Италия): „Междузвездни войни“ с феновете на ЦСКА“
Видео тук:

Sports.fr (Франция): „Гениална хореография от ЦСКА“

20minuten.ch (Швейцария): „Невероятно: Фенове подгряха тима си с „Междузвездни войни“

ДиджиСпорт (Румъния): „Силата“ е в България: Велика хореография на феновете на ЦСКА“

USA Today (САЩ): "Български фенове на сокъра представиха супер впечатляваща хореография с Дарт Вейдър "Ултра войни"

Metro (Великобритания): "ЦСКА София представи невероятна хореография в чест на излизащия другата седмица филм "Междузвездни войни"

Bola.net (Индонезия): "Български фенове минаха от "Тъмната страна“

RPP (Перу): "Междузвездна хореография за ЦСКА"

Снимка: "Фен клуб Сектор "Г"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти