"Черно-бялата" Коледа ще е на 20 декември

"Черно-бялата" Коледа ще е на 20 декември

Превърналият се в традиция празник за всички фенове на Локомотив (Пд). "Черно-бялата" Коледа, ще се проведе за юбилеен 10-ти пореден път. Тържеството ще е на 20 декември, неделя, от 12,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом.

Празникът традиционно се организира с финансовата подкрепа на феновете на Локомотив, като този път най-дейно участие имат организациите „World Wide Locos“, фенклубът на Локо (Пд) в Атланта и „Организация Трибуна Спортклуб“.

Кулминацията на тържеството ще е обявяването на Футболист №1 на Локомотив за 2015 година, а преди това ще бъдат отличени най-добрите таланти от детско-юношеската школа на клуба.

За втора поредна година привържениците на Локомотив (Пловдив) организират акция по събиране на дрехи, които ще бъдат предоставени на домове за деца, лишени от родителски грижи.

По време на Черно-бялата Коледа на входа на Концертна зала ще има специален щанд, на който всеки желаещ да подпомогне и да зарадва децата в незавидно положение, ще може да предаде дрехи и обувки.

Освен това в подстъпите на концертна зала ще има изложба на календари на Локомотив (Пловдив) от миналото и доста ценни други експонати от 80-те години.

Още от БГ Футбол

Виж всички