Тормоз в мрежата за "гаджето" на Кристиано

Тормоз в мрежата за "гаджето" на Кристиано
Феновете на Кристиано Роналдо подложиха на невиждан тормоз Бадър Хари. Мароканският кикбоксьор бе обявен за новото "гадже" на "Златната топка". Повод за това станаха разголените им снимки в мрежата, както и честите посещения на португалеца в Мароко. Масло в огъня наля и френският журналист Даниел Риоло, който обяви, че Кристиано използвал всяка свободна минута, за да припка при страстта си.
"Остави Роналдо на мира! Ти му влияеш много зле", "Кристиано не е гей, няма работа с теб", "Ако има обратен на снимката - това си ти, Кристиано обича жените", с подобни постове бяха нашарени профилите на Хари в мрежата. Откакто се появиха съмненията за гей връзката, Кристиано спря да публикува снимки с Бадър в интернет.
В същото време сър Алекс повдигна завесаха относно това в какъв лукс живее звездата на Реал. Той си отвори устата пред студенти от Станфордския университет в Калифорния. "Фитнесът му е колкото половината от тази зала. В него има всички видове уреди. Има два басейна - топъл и студен. Освен това жилището му притежава и ледена стая. Той стои там по 10 минути след всеки мач, просто невероятно", обяви шотландецът. Според него Кристиано ще се пенсионира на 35 години, макар че имал сили да държи до 40 като Райън Гигс.

Феновете на Кристиано Роналдо подложиха на невиждан терор Бадър Хари. Мароканският кикбоксьор бе обявен за новото "гадже" на "Златната топка". Повод за това станаха разголените им снимки в мрежата. Освен това френски журналист обяви, че Кристиано използвал всяка свободна минута, за да припка при страстта си. "Остави Роналдо на мира! Ти му влияеш много зле", "Кристиано не е гей, няма работа с теб", "Ако има обратен на снимката - това си ти, Кристиано обича жените", с подобни постове бяха нашарени профилите на Хари в мрежата. Откакто се появиха съмненията за гей връзката, Кристиано спря да публикува снимки с Бадър в интернет.


В същото време сър Алекс разкри подробности от къщата на звездата на "Реал". Той си отвори устата пред студенти от Станфордския университет в Калифорния. "Фитнесът му е колкото половина от тази зала. В него има всички видове уреди. Има два басейна - топъл и студен. Освен това жилището му притежава и ледена стая. Той стои там по 10 минути след всеки мач, просто невероятно", обяви шотландецът. Според него Кристиано ще се пенсионира на 35 години, макар че имал сили да държи до 40 като Райън Гигс.

Копирано от standartnews.com

Още от Булевард

Виж всички