Велев: Готови сме да спечелим срещу Пирин

Велев: Готови сме да спечелим срещу Пирин

Футболистите на Монтана проведоха днешната тренировка в зала „Огоста”. Единствено полузащитникът Янко Ангелов остана на вън и въртеше обиколки около пистата на стадион „Огоста”. През това време работна група почистваше терена от падналия сняг. Въпреки старанието се очаква той да бъде доста тежък за утрешната среща Монтана – Пирин.

Домакините са в серия от шест последователни загуби, като нямат и отбелязан гол в тези двубои. Ст. треньорът на монтанци Емил Велев, за когото това ще бъде първи мач пред собствена публика, е уверен в победата. „Цената на един успех в този мач обаче е 6 точки, защото е срещу пряк съперник в класирането. Ние сме подготвени и решени да спечелим”, заяви Емил Велев. Той няма да може да разчита на контузените Георги Пашов, Янко Ангелов и Александър Киров, както и на опитния полузащитник Владимир Мичев, който е наказан.

Групата на Монтана за гостуването на Пирин:

вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;

защитници: Йордан Тодоров, Иван Михов, Асен Георгиев, Георги Ангелов, Христофор Хубчев;

полузащитници и нападатели: Християн Попов, Йордан Георгиев, Иван Минчев, Станислав Генчев, Алби Дости, Здравко Лазаров, Борислав Балджийски, Сергей Георгиев, Любомир Генчев, Атанас Илиев, Матей Поплатник.

Ст. треньор: Емил Велев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички