Матушев на часове от уволнение

Матушев на часове от уволнение

Чашата на търпението на ръководството на Пирин (Благоевград) към старши треньора Не­делчо Матушев е на път да прелее. Ако „орлетата” се издънят при визитата си на аматьорския Несебър (Югоиз­точна "В" група) по-късно днес, специа­листът ще бъде уволнен.

Пирин все още е без победа в "А" група, а Матушев катего­рично отказва сам да хвърли оставка. Вариант за поста му е Стефан Генов, като ше­фовете вече са го­ворили със специалиста. Отборът за­мина вчера на лагер в Равда с 23-ма футболисти, като в Благоевград остана само кон­тузеният Бергонси.

Възпитаниците на Нико­лай Русев-Джангъра от Несебър пък ще се опитат да изненадат "орлетата" и въп­реки аматьорския си статут да продължат в следващия етап на турнира. Опти­мизмът в редиците на дома­кините идва от лидерската позиция във Югоизточната "В" гру­па и опитните футболисти, с които разполага Джангъра.

В защита личат имената на бившите играчи на Нефтохи­мик - Деян Молдованов и Ни­колай Костов. Диригентът в средата на терена е Цветомир Цонков, който ще си партнира в тази зона с друг бивш футболист на "шейхове­те" - Стамен Ангелов. Силни­ят човек в клуба Георги Ма­ринов също изрази увереност в крайния успех на Несебър.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти