Пирин (ГД) организира официална вечеря за гостите си от Монтана

Пирин (ГД) организира официална вечеря за гостите си от Монтана

Тази вечер ръководството на Пирин (Гоце Делчев) ще даде официална вечеря за спортно-техническия щаб на Монтана. С това неврокопчани ще засвидетелстват своето уважение към гостуващия тим и подкрепата си за решението на треньора на монтанци Ферарио Спасов да налага млади български футболисти в основния състав. Утре двата отбора излизат един срещу друг в 1/16 финална среща от турнира за  купата на България.

„Уважаваме нашият противник, но Монтана е по-класният отбор и трябва да продължи напред”, категоричен е Спасов. Той тръгна днес за Югозападна България с група от 21 футболисти. В клубния автобус не се качи единствено възстановяващият се от операция на глезена нападател Александър Киров.

Очаква се наставникът на Монтана да даде почивка на някои от титулярите. Роденият в Гоце Делчев защитник Георги Пашов пък най-вероятно ще остане и извън 18-те. 25-годишният ляв бек виси с четири жълти картона и Ферарио Спасов ще го запази за шампионатния двубой с Берое (Стара Загора).

Групата на Монтана за мача с Пирин (Гоце Делчев):

вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;
защитници: Йордан Тодоров, Асен Георгиев, Иван Михов, Христофор Хубчев, Християн Попов, Георги Пашов;
полузащитници и нападатели: Йордан Георгиев, Владимир Мичев, Янко Ангелов, Георги Ангелов, Иван Мичев, Станислав Генчев, Борислав Балджийски, Здравко Лазаров, Сергей Георгиев, Любомир Генчев, Алби Дости, Атанас Илиев, Матей Поплатник.

Още от БГ Футбол

Виж всички