Боримиров подкара ЦСКА - припомни Тетевен, Ашдод и Мездра

Боримиров подкара ЦСКА - припомни Тетевен, Ашдод и Мездра

Директорът на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров обвини червените за инцидента на "Герена", при който след бой на трибуните по време на мач между юноши на сините и ЦСКА пострадаха двама футболисти на гостите.

"До 75-ата минута нямаше нищо на трибуната, мачът вървеше нормално. Цялата тази случка се случи след изгонването на втория футболист на ЦСКА. Оттам мисля, че изгоненият футболист репликира срещу съдията, след това няколко фенове на трибуната слизат да искат обяснение и оттам следва реакцията сред нашите фенове. Каква беше работата на Иван, който е действащ футболист, каква работа има той на трибуната? Той е футболист и няма право да напуска терена. Има хора, които да въдворяват ред", каза Боримиров пред "Нова ТВ".

"До този момент не сме имали никакви проблеми с гостуващ отбор. Искам да обърна внимание, че винаги където е гостувал ЦСКА е имало проблеми. Преди един месец, когато ЦСКА игра с израелския отбор, видяхте какво се стана. Такова нещо досега не бях виждал. Знаете и какво се случи в Тетевен на подготвителния лагер на ЦСКА. Ще ви върна преди няколко години, когато отборът на Мездра бе в "А" група", добави Боримиров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти