Михаил Мадански: Не желаех ЦСКА (видео)

Михаил Мадански: Не желаех ЦСКА (видео)

Спортният директор на Монтана Михаил Мадански е уверен във възможностите на новака в елита, че ще може да победи Пирин (Гоце Делчев), на когото гостува в първия кръг в турнира за купата на България в края на септември.

"Двубоите за купата на страната са интересни, защото всичко може да се получи. Отборите от по-ниските групи играят без напрежение, играят за удоволствие и за публиката. Някой от така наречените майстори може да подцени ситуацията и ще сгреши. Убеден съм, че ние ще подходим сериозно към този мач и ще отидем в Гоце Делчев да покажем добрата си страна и да ги отстраним", коментира Мадански след жребия.

Той не е искал Монтана да се срещне с ЦСКА, който за момента играе във "В" група.

"С ЦСКА и Левски играхме миналата година. Искам сега на по-друг етап да се срещнем с тях. Не желаех ЦСКА. Жребият ни е нито лек, нито труден. Абсолютно нормален жребий, като за всички останали отбори. Ще се опитаме да стигнем колкото се може по-напред в турнира. Миналата година обявихме, че целта ни е влизане в "А" група и купата на България не беше сред приоритети ни. Сега трябва да се затвърдим в групата, но няма да подценим мачовете за купата", каза още Мадански.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти