Няма гол за Спортинг, има дузпа срещу Кристиано (снимки + видео)

Няма гол за Спортинг, има дузпа срещу Кристиано (снимки + видео)

След удара на Антонио Санабрия в 36-ата минута на двубоя между Спортинг Хихон и Реал Мадрид (0:0) топката не преминава голлинията с целия си обем. Това показват снимките, появили се в социалните мрежи. Съдията Естрада Фернандес взе правилно решение да не посочи центъра след удара в гредата на астурианския тим.



Секунди по-късно обаче реферът сбърка, когато Кристиано Роналдо беше задържан в наказателното поле от Серхио Алварес. Това трябваше да бъде дузпа в полза на "лос меренгес". Вижте снимки и видео от двете положения.



Снимки: Twitter

Още от Футбол свят

Виж всички