Супер Бобо: Благодарен съм на Мартин Стоев (ВИДЕО)

Супер Бобо: Благодарен съм на Мартин Стоев (ВИДЕО)

Волейболният национал Боян Йорданов през следващия сезон ще продължи кариерата си в шампиона на Румъния Томис (Констанца), който е воден от Мартин Стоев. След като повече от година Супер Бобо не игра, след като претърпя операция на лявото рамо, от новия сезон Боян Йорданов отново ще играе в Шампионската лига.

През новия сезон в Томис ще играят още трима български волейболисти Константин Митев, Венцислав Рагин и Методи Ананиев.

“От бившия ми клуб Олимпиакос се държаха изключително коректно с мен. Помогнаха ми в много тежък момент. Платиха ми много скъпата операция и 8 месеца правиха всичко необходимо, за да възстановя напълно здравето си. Новият наставник на тима Роберто Пиаца явно не пожела да остана в тима, който винаги ще остане като №1 в моето сърце. После ми се обади Мартин Стоев. Предложи ми да продължа кариерата си в Томис. След известно време приех офертата и така отново ще играя в един “български отбор”. Благодарен съм на Мартин Стоев, който ми се обади в един много труден момент за мен. Малко са треньорите по света, които ще ти се доверят, след като не си играл година и половина и се завръщаш след тежка контузия. Радвам се че ще играя в Томис. С Мартин се познаваме добре и той е един от треньорите, които е направил изключително много за моето израстване в кариерата”, заяви Боян Йорданов в специално интервю за Sportal.bg.

Цялото интервю с Боян Йорданов гледайте днес в предаването “Лига Спортал” от 18,30 часа по Sportal TV и онлайн в Sportal.bg!


В него Супер Бобо говори за националния отбор на България, Европейското първенство, тежката операция на рамото, Олимпиакос, Томис (Констанца), Мартин Стоев и Левски.

Още от Волейбол

Виж всички