Борусия (Дортмунд) с пореден невероятен жест за феновете си

Борусия (Дортмунд) с пореден невероятен жест за феновете си

Ръководството на германския гранд Борусия (Дортмунд) осигури поредно удобство на феновете си на стадион "Сигнал Идуна Парк". От новия сезон привържениците на "жълто-черните" ще могат да си закупят бира, без да се налага да се редят на опашките в павилионите на клуба зад трибуните, където се продават различни сандвичи и храни. Шефовете на Борусия съобщиха за осъществяването на идеята си за щандове "по крилото", на които феновете на клуба, които не желаят да си взимат вурстове, сандвичи или друга храна, а само и единствено бира, ще могат да изпреварят останалата опашка и да се снабдят с питието, след което да се върнат на местата си. Освен това босовете на Борусия ще предлагат на феновете единствено бира с марката "Борусия", носеща имената и номерата на любимите на привържениците футболисти.

"Помните ли дългата опашка пред бара, на която трябваше да се редите, за да си купите бира? Това вече е в миналото с новата ни услуга "по крилото". Експресен киоск, където се сервира единствено бира. Това ще освободи натоварването на щандовете за храна и ще намали значително времето, прекарвано от феновете на опашка. "По крилото" може да намерите на ниво 2 на Северната и Южна трибуна, както и на нива 2 и 5 на Западната и Източна", съобщиха от ръководството на Борусия.

Както е известно, по-рано през сезона шефовете на Борусия разшириха допълнително капацитета на "Сигнал Идуна Парк", а освен това взеха решение да спират безжичния интернет на стадиона по време на игра, за да се концентрират феновете единствено и само върху случващото се на терена.

Още от Булевард

Виж всички