Тайните на Хамбургер лъснаха в парка

Тайните на Хамбургер лъснаха в парка

Пълният хаос в Хамбургер ШФ продължава с поредно разкритие на "Bild". Оказа се, че папка с документи на клуба е била захвърлена в парк в Хамбург, където е била намерена от случайно минаваща жена. Вътре имало различна информация за дейностите на "Шпортферайн", но най-смущаващото е, че там е бил и списък със заплатите на футболистите. 38-годишната дама, която е попаднала на папката, веднага се е обадила в офисите на Хамбургер ШФ, но от там първоначално не й обърнали внимание.

Спортният директор на клуба Петер Кнебел обяви, че в действителност ставало дума за кражба. Той обаче сигнализирал полицията за това едва седмица след предполагаемото изчезване на документите, което буди съмнение. Съмнително е и защо крадците са захвърлили папката в парка след това.

Засега няма информация дали жената е разкрила на медиите конкретните заплати на футболистите, или съвестно е върнала папката, без да разглежда в детайли какво има в нея.

Вчера отборът на Хамбургер претърпя поредното си унижение, отпадайки от четвъртодивизионния Карл-Цайс (Йена) в първия кръг на турнира за Купата на Германия.

Още от Футбол свят

Виж всички