Свободният агент Влаар аут за 4 месеца

Свободният агент Влаар аут за 4 месеца

Сериозен прът в колелата по пътя към намирането на нов клуб получи бившият капитан на Астън Вила Рон Влаар. 30-годишният централен бранител ще бъде извън строя за период от четири месеца, след като получи нова контузия в коляното. Опитният защитник дори е преминал през оперативна намеса миналата седмица в Ротердам. Това потвърди самият Влаар в личния си блог.

"Когато реших да се подложа на операция на коляното, мислех единствено за здравето си и това да съм напълно възстановен веднъж завинаги. Вместо да съм два дни с патерици, този период ще е между четири и шест седмици. Вместо рехабилитация от четири седмици, сега тя ще е около четири месеца. Но само два дни след операцията, коляното ми вече е много по-стабилно и това е базата, от която ще започна да тренирам. Къде ще ме отведе това? Винаги съм се целел в най-високото равнище. Сигурен съм, че ще се оправя", написа Влаар в своя блог.

Лацио и Саутхамптън проявяваха интерес към услугите на Влаар преди да стане ясно, че той ще се възстановява четири месеца. През зимата на тази година дори Манчестър Юнайтед бе спряган като потенциален вариант за бранителя, но сега бъдещето му е неясно, след като той няма да може да играе футбол до началото на 2016 година.

Още от Футбол свят

Виж всички