Ботев Пд се издължи до стотинка на футболисти и служители

Ботев Пд се издължи до стотинка на футболисти и служители

ПФК "Ботев" изплати всички просрочени задължения към служители и футболисти, съобщава сайтът на канарчетата. Също така, бяха изплатени и натрупаните премии от сезон 2014/2015.

Така футболистите могат да са съсредоточени изцяло върху стартиращото първенство.

Междувременно на проведена среща между административното ръководство и директорът на детско-юношеската школа бе извършен анализ на организацията и ефективността на работата в академията. Бяха набелязани мерки за оптимизиране дейността, с цел съхраняване на най-голямото богатство на клуба, а именно децата на Ботев Пловдив.

Предвид осигуряване спокойствие и концентрация в тренировъчния процес, от началото на новия сезон всички тренировки на различните формации ще бъдат закрити за външни лица, включително родители, съгледвачи и треньори на други отбори.

Всеки първи понеделник на месеца ще бъде приемен ден на директора на детската школа, по време на който ще бъдат комуникирани проблеми и виждания, свързани с академията.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти