Пламен Константинов: Очаквам стойностен сблъсък между България и Аржентина (ВИДЕО)

Пламен Константинов: Очаквам стойностен сблъсък между България и Аржентина (ВИДЕО)

"Очаквам стойностен сблъсък между България и Аржентина в последните мачове от Група С на втора дивизия на Световната волейболна лига", това заяви на пресконференция във Варна днес наставникът на българския национален отбор Пламен Константинов.

Той коментира, че двата мача срещу Аржентина са последна проверка преди финалната четворка на турнира. Според него Аржентина е по-добрият състав от Канада и това е отличен вариант да се види къде е националният ни отбор. Селекционерът бе категоричен, че отборът иска победи.

"Би било хубаво, независимо че сме се класирали за финалите практически, да се класираме и по заслуга - т.е. да спечелим нашата група", каза още Константинов.

Той допълни, че отборът играе пред собствена публика и не иска да разочарова феновете. Той добави, че в аржентинския тим е подсилен с играчи, които не са участвали в първите два мача между двата отбора.

Мачовете между България и Аржентина от група С на втора дивизия на Световната волейболна лига са в събота и неделя в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.

Още от Волейбол

Виж всички