Национали наградиха млади волейболисти във Варна (СНИМКИ)

Национали наградиха млади волейболисти във Варна (СНИМКИ)

Селекционерът Пламен Константинов и шест от волейболните ни национали  бяха специални гости на първия турнир за деца до 15 години „Волейбол със звездите“. Надпреварата се проведе в зала „Младост“ на Двореца на културата и спорта във Варна. В състезанието се включиха общо седем отбора от морската ни столица като при момчетата участие взеха „Черно море“, „Перун“ и „Торо Волей“, а при момичетата сили премериха „Спартак“, „Бултекс“, „Перун“ и „Торо Волей“.

След края на двубоите всички малчугани бяха наградени с медали от състезателите в представителния ни тим Владимир Николов, Теодор Салпаров, Мирослав Градинаров, Данаил Милушев, Тодор Скримов и Виктор Йосифов. Разбира се децата не пропуснаха да се снимат с някои от своите идоли, след което всички си направиха обща снимка за спомен.  

Пламен Константинов и организаторът на събитието Благомира Александрова си размениха специални плакети с логото на турнира.

8

Виктор Йосифов заедно с четирима от състезателите на Черно море БАСК

12

Пламен Константинов и Благомира Александрова си разменят специални плакети с логото на първия турнир "Волейбол със звездите"

Припомняме, че в края на тази седмица на „лъвовете“ им предстоят последните две срещи от Група С на Втора дивизия в Световната лига срещу Аржентина. Срещите с „гаучосите“ са на 4 и 5 юли (събота и неделя) в обновената зала „Конгресна“.  

9

Малчуганите веднага използваха възможността да се снимат и с либерото на националния ни отбор Теодор Салпаров

15

Капитанът Владимир Николов също се снима с някои от наградените

11

Волейболистите ни награждават участниците в първия турнир "Волейбол със звездите"

Още от Волейбол

Виж всички