Нови шефове в Ботев, завършват стадиона

Нови шефове в Ботев, завършват стадиона

Финансовите проблеми на Ботев (Пловдив) са на път да свършат след точно седмица. За тогава е насрочен борд на директорите, който от своя страна ще насрочи акционерно събрание. Този път то няма да бъде провалено заради неприсъствие на "ТЦ-ИМЕ", които държат 39 процента от клуба.

Според запознати Ангел Палийски, който преди месец бе упълномощен от Сдружението, което притежава останалите 61 процента, да преговаря с фирмата, е успял да убеди ръководството й да присъства на сбирката или да бъде представлявана от упълномощено лице. Очаква се на 7 юли или на последващото акционерно събрание да бъде избран нов Борд на директорите на Ботев, като в него се очаква да има доста промени.

Запознати твърдят, че "жълто-черните" ще имат и нов президент на мястото на Иван Джинджев. Няколко мощни фирми от Пловдивския регион пък вече почти са навили даналиват солидни суми в клуба. Така мечтата на "бултрасите" да видят построен съборения стадион "Христо Ботев" скоро може да се превърна в реалност.

"www.plovdivderby.com"


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти