Владимир Владимиров се оттегля от председателския пост на НКП

Владимир Владимиров се оттегля от председателския пост на НКП

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров се оттегля от поста си. Решението си той обяви пред Левскарите, присъстващи на футболния турнир в Шкорпловци, който се проведе през изминалия уикенд, съобщи официалната страница на НКП.

„Започнах да обмислям решението си още преди година, в дните на еуфория покрай юбилея. Вече шест години съм начело на НКП, които се равняват на два председателски мандата, и смятам, че е напълно нормално и естествено да има промяна. Никога не съм имал намерение да векувам на този пост. Повече от нормално е във всяка една организация да има промени в ръководните органи, още повече когато става въпрос за структура като НКП”, заяви Владимиров.

Той няма намерение да се оттегля от активния живот в средите на организираните привърженици – напротив, ще продължи да участва активно в него и ще помага с всичките си сили.

Утре, сряда, 24-ти юни, ще се проведе общо събрание на НКП, което е свикано по надлежния ред на българското законодателство – чрез обява в Държавен вестник, брой 36, от 19-ти май 2015 г.
В дневния ред на Общото събрание са включени въпроси с важно значение за бъдещото развитие на Клуба на привържениците.

Очаква се да бъдат взети решения, които касаят органите на управление на сдружението, да бъде отчетена дейността за последната година и да бъде приета програма за развитие за бъдещето.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти