Ивайло Петев ще играе за Спартак (Пл)

Ивайло Петев ще играе за Спартак (Пл)

Тази събота (20 юни) селекционерът на българският национален тим Ивайло Петев ще изиграе първия си мач за плевенския Спартак. Селекцията му ще вземе участие в тристранен международен турнир за ветерани, в който съперници ще са Спартак, Люлебургаз /Турция/ и Докса /Драма, Гърция/. На терена Петев ще бъде съотборник с легендата Пламен Гетов, Илия Войнов, Мариус Уруков, Благовест Петков, Светослав Бърканичков, Милко Гаврилов, Бойко Цветков, Ботьо Ботев, Васко Диков и др.

Специално за турнира от Кубан се очаква и бившият национал Ивайло Петков, който започна работа в руския клуб като спортен директор. Селекционер на плевенския тим е бившият му капитан от 70-те и 80-те години на миналия век Цветан Каменов.

В Докса преди години трайна следа остави именития халф на Левски Тодор Барзов, който е юноша на плевенския Спартак. Именно с неговото съдействие гърците се отзоваха и ще участват в турнира.

Победителят ще спечели „Купата на кмета”, която ще получи лично от плевенския градоначалник проф. д-р Димитър Стойков. Именно той е патрон на надпреварата, която се провежда за втора година.

Срещите започват от 17,30 часа на градския стадион „Плевен” при свободен вход.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти