Куини-Алис купонясва с дружки на плажа, ще бяга в Америка

Куини-Алис купонясва с дружки на плажа, ще бяга в Америка

Бившата половинка на Благо Георгиев - Куини-Алис, показва, че не тъжи за него и се е отдала на купон и положителни емоции.

Подобно на футболиста и моделката е на морето и събира тен по плажовете.

Единствената разлика е, че докато тя е у нас със свои дружки, той отново заложи на любимата си дестинация - Дубай, където преди ден дори предложи брак на настоящата си половинка Есмер Омерова.

В новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара, Куини-Алис разказва за всичко случващо се в личния й живот в момента.

Тя е категорична, че в твърденията, че тормози Есмер, няма и грам истина, тъй като не се интертесува нито от рускинята, нито от бившето си гадже.Hotnews.bg пък съобщава, че Куини-Алис Николова смята да работи в САЩ. Наскоро завършилата училище красавица се радва на огромни успехи в модните среди и миналата година пожъна феноменален успех в Милано. В момента към нея има оферти от няколко агенции от Америка, които само чакат да потвърди участието си за работа с тях.

Куини вече стяга куфарите за САЩ и доста се чуди къде да продължи образованието си. "За момента висшето ми образование е приоритет, но съвсем скоро мисля да пътувам", споделя чаровницата.

Още от Булевард

Виж всички