Стартира кампанията за членство в НКП за сезон 2015/2016

Стартира кампанията за членство в НКП за сезон 2015/2016

Националният клуб на привържениците на Левски започва кампания за подновяване на членството и набиране на нови "сини" фенове за новия сезон 2015/2016. Ето и целият призив на НКП:


"Сини момчета и момичета,


НКП стартира кампанията за членство за новия сезон. Целта е силна организация, рекорден брой нови записани членове и максимално подновени стари.

Защо това е важно?

Първо, защото вече пет години НКП осигурява на своите членове билетите и пътуванията за гостуванията на любимия отбор. Грижи се за фенските артикули. Гарантира комфорта и сигурността в София и в страната на целокупната левскарска общност. Популяризира „синята” идея сред най-малките с поредица от детски турнири по футбол в цялата страна. Тези дейности са присъщи на всяка фенска организация и ние сме поели пред вас отговорността да ги вършим без ропот и без показност.


Второ и по-важно, защото от вече две години НКП пое на плещите си ангажименти, които далеч надхвърлят присъщите задачи на една фенска организация. При липсата на адекватно управление на клуба, ние и няколко други „сини” организации, сред които Тръст на привържениците „Синя България”, се превърнахме в основен мотор на случването на процеси и събития – отговорност, която изначално лежеше изцяло някъде из офисите на „Тодорини кукли”.


От известно време НКП беше принуден да вземе отношение и директно участие в управлението на клуба, поради управленската импотентност, царяща на „Тодорини кукли” в последните години.
За съжаление бъдещето не изглежда светло. Известно е, че клубът отива в ръцете на нов собственик, за когото има само въпросителни. Той не се е обявил, но изпраща наместници. В тази ситуация, това което можем да направим е с участието си в управителния съвет на ПФК „Левски” АД, да отстояваме правилни решения и да информираме синята общественост за случващото се в клуба. И ние ще го вършим, заради любовта си към „Левски” и заради дълга към всеки един от вас.


Заедно със сподвижниците си сбъднахме 100-годишният юбилей на „Левски”, за който няма нужда да говорим – кадрите от кулминацията на това събитие в нощта на 23 май 2014 г. казват всичко. През февруари, тази година, положихме кански усилия за осъществяването на баскетболното шоу на момчетата на Тити Папазов, за да помогнем в спасяването и на тази „синя” спортна гордост – БК „Левски”. Безсънните нощи и хилядите навъртяни километри по оста София-Бургас бяха в основата на невероятното изживяване да сме 14-хилядно синьо море, което заля Бургас на 30 май: фен-зоната, сигурността, доброто изкарване. Резултатът от мача няма да коментираме – само това не зависеше от нас и „Левски” загуби. Но това, което зависеше от нас, го направихме и можем да кажем, че победихме безапелационно!

Публиката на „Левски” отново бе над всички и се стигна до там, че пестеливият Стойчо Стоев обяви, че чак сега разбира каква огромна подкрепа за 11-те на терена е мощната и страстна публика. Да, г-н Стоев, това може да се разбере само в клуб като нашия, където толкова често искрата от трибуните се е пренасяла на терена и „Левски” е печелил мачовете си на крилете на вдъхновението.
Какъв е изводът?

Клубът върви към бавен разпад, разпарчетосван и грабен от лоши управници и цяла верига от паразитиращи фирмички. Това не е „Левски”. В същото време общността ни е сплотена и предана на „синята” идея, а ние се стараем да увеличаваме това единство с делата си. С каквото се заемем, го правим добре, печелим доверие и бележим победи извън терена.

Реалността е тази, че единствен, последен носител на идеята за спортен клуб на народа, свободата и спортното благородство, оставаме ние – синята общност. „Левски” сме ти, той, тя, ние. Затова и го има.

Не се колебайте и влезте в редиците на организираните привърженици, защото вече си го доказахме - ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!
Защото, когато ни питат кои сте и какви сте, за да знаете или решавате, многохилядната маса зад нас, легитимира това ни право. Ще се стараем да даваме регулярна обратна връзка към вас – всички, които сте съпричастни със съдбата на любимия ни клуб.

Членството в НКП ви дава следните преимущества:


- Лесен достъп до билети за мачовете с голям зрителски интерес
- По-евтини и спокойни организирани пътувания при гостуванията на отбора
- Отстъпка при закупуване на фен-артикули
- Отстъпки за горива при нашите партньори Лукойл
- Информираност за случващото се в клуба
- Възможност за участие във цялостната ни дейност
- Чувството на „синя” единност, което всички изпитахме в Бургас и което дори спортната и управленска бездарност не могат никога да ни отнемат

Този сезон готвим много приятна изненада на лоялните си членове, които подновят членството си при нас – уникален подарък, който не може да се купи с пари, а само с ВЯРНОСТ".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти