Чочев: Не ми харесва случващото се в ЦСКА

Чочев: Не ми харесва случващото се в ЦСКА

Халфът на българския национален тим и Палермо Ивайло Чочев говори пред медиите преди днешната тренировка на трикольорите в Правец.

"Концентрирал съм се изцяло върху изявите в Палермо и съм си поставил една цел – ако може следващият сезон да е по-силен от този. Една добра година за мен. По-трудни шест месеца за мен в началото, когато не знаех език и свиквах още с италианския футбол, но след Нова година един по-добър полусезон за мен – с повече мачове и повече пъти титуляр. На мен разликата ми се видя доста голяма (между българския и италианския елит). Вярна е информацията, че може да удължа договора с Палермо, но още нищо не е ясно”, заяви Чочев.

"Не знам дали ще дебютирам, това ще реши само треньорът. Очаквам своя шанс и когато той реши, че може да ме използва, аз съм на негово разположение. Срещу Италия треньорът прецени да не дебютирам, сега се надявам най-накрая да дебютирам, но това ще си го реши той", добави полузащитникът по повод предстоящите двубои на тима срещу Турция и Малта.

Халфът е притеснен за случващото се в бившия му клуб ЦСКА. "Не ми харесва случващото се в ЦСКА. Обичам този клуб и се надявам по-скоро да се върне където му е мястото".

В събота вечер той ще подкрепя Ювентус във финала на Шампионска лига. "Шансовете на Барселона са по-големи, но аз ще подкрепям Ювентус. Контузията на Киелини ще се отрази, но аз се надявам италианците да измъкнат мача в своя стил".

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички