Фенклуб Нюкасъл България набира нови членове за сезон 2015/16

Фенклуб Нюкасъл България набира нови членове за сезон 2015/16

Фенклуб Нюкасъл България обяви правилата си за членство за предстоящия сезон 2015/16. Организацията съществува от около година и бързо набра популярност сред родните запалянковци на "джордитата". Предлагаме ви съобщението до медиите от управата на фенклуба, в което се хвърля яснота върху различните видове такси и правомощия, които ще има всеки член.

"Още от сега всички клубове започват и подновяването на членство и набирането на нови членове. Нашият фенклуб също започва кампанията за сезон 2015/2016. Таксите за членство са както следва:

За пълнолетни: 40лв; включва карта за членство и артикул изненада.
За пенсионери: 10лв; включва карта за членство и артикул изненада.
За непълнолетни: безплатно; включва карта за членство.
За социално слаби и инвалиди: 10лв; включва карта за членство и артикул изненада.

За улеснение на всички таксата ще може да се плаща на 2 вноски, като първата ще трябва да е през месец юни, а втората до 10 Август, за да могат септември всички да си получат артикулите и картите за членство. Чрез придобиване на карта, всеки член ще ползва отстъпки от различните видове артикули.                  
От този сезон фенклубът ще е и официален член на Международния Тръст на привържениците на Нюкасъл. Също така и член и учредител на Асоциацията на фенклубовете на чуждестранните отбори в България. През август или Септември, ще има и официално посещение на мач в Нюкасъл. През първата година, изненадахме всички и се събрахме повече от 50 свраки във фен-клуба. Нека и втората година да е запомняща се и дори да надминем по брой други фенклубове на отбори от Англия. В момента преговаряме и с банка, която няма да взима такса за превод на пари в сметката на фенклуба от членовете. Свържете се с човек от Управителния съвет той с удоволствие ще ви помогне и даде информация".

Снимка: Getty Images/Guliver

Още от Футбол свят

Виж всички