ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Тръст "Синя България" оттегли оставката си от Управителния съвет

Тръст "Синя България" оттегли оставката си от Управителния съвет

Тръст "Синя България" оттегли оставката си от УС на Левски. От сдружението на феновете на клуба излязоха с декларация, в която обясняват действията си и също така изразяват притесненията си относно ситуацията в клуба.

"Тръст „Синя България” оттегли оставката си от Управителния съвет на Левски днес. Причина за това решение е, че подадената през април оставка все още не е разгледана от Надзорния съвет и не са вписани промени в най-важния управленски орган на клуба. Също така сме силно разтревожени от циркулиращите слухове за трансфер на собственост, както и фактът, че междувременно клубът не се управлява от Управителен съвет, каквато практика бе наложена от Тръст „Синя България” и другата организация на привържениците НКП.

Тръст „Синя България” очаква спешно свикване на Управителния съвет на клуба от председателя Иво Тонев, като на него да се обсъди стратегия за следващия сезон и механизми на финансиране, както и да бъде оповестен новият бюджет. Готови сме да се възползваме от правото си и сами да свикаме заседание на Управителния съвет по предвидения от устава на ПФК Левски АД и закона начин.

Левскарската общност няма да търпи неясна собственост и безумна управленска структура и Тръст „Синя България” ще бъде в Управителния съвет на клуба, за да гарантира това. Същевременно ще подадем ръка и ще бъдем съюзник на всеки, който открито, честно, почтено и с името си иска да превърне Левски в нормално работещ и печеливш футболен клуб. Управителен съвет на Тръст „Синя България”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички