Дилиън Уайт: Чисора е идиот, искам да сложа край на кариерата му

Дилиън Уайт: Чисора е идиот, искам да сложа край на кариерата му

Британският боксьор в супертежка категория Дилиън Уайт (16-1, 13 КО) коментира конфликта си с Дерек Чисора (24-6, 17 КО), избухнал в лондонски хотел миналата седмица. Тогава Уайт чакаше за пресконференция със своя нов мениджър Еди Херн, когато съперникът на Кубрат Пулев в мача за европейската титла нахлу и започна да го предизвиква.

"Чисора е идиот. Аз запазих хладнокръвие и останах спокоен. В същото време той крещеше, но го правеше само когато камерите бяха насочени към него. Преди да се появят те нямаше нищо такова. Той е странен човек, непредсказуем.  Предложих да се срещнем лице в лице без камери, защото след като се държи така пред камерите, то и без тях би трябвало да го повтори без проблеми. Но той се уплаши.

Винаги съм искал да се бия с него. Той се държи като хладнокръвен, труден и експлозивен съперник - но всичко това са лайна. Искам да изляза на ринга срещу него и да сложа край на кариерата му, защото мисля, че той вече не е интересен за феновете. Британската титла или званието официален претендент за световната титла - всичко това няма знамение. Просто искам да го пребия", заяви Дилиън Уайт.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти