Чоло Симеоне: Дойде моментът да помисля дали да остана

Чоло Симеоне: Дойде моментът да помисля дали да остана

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше силно огорчен след втория си загубен финал в Шампионската лига отново от Реал Мадрид. "Поздравявам Реал, беше по-добър в изпълненията на дузпите. Започнахме лошо, трудно се адаптирахме. След това можехме да изравним, но не успяхме. След това те имаха шанс за нов гол, но вместо това ние вкарахме. След това имаше тактическа битка. Да загубиш два финала е провал, но трябва да преглътнем горчивината и да лекуваме раните", заяви аржентинецът на пресконференцията след срещата.

"Този, който печели, винаги е най-добрият. Реал Мадрид беше по-добър, защото спечели. Единственият начин за нас е много работа. За мен сега предстои момент за размисъл", довери той.

Запитан дали обмисля да напусне Атлетико, Чоло отговори: "Обмислям да помисля, нищо повече. Дойде моментът да помисля". "Появява ми се логичен въпрос след тази загуба. Усилието, което направихме, беше чутовно. Казах на моите футболисти да не плачат. Футболът е съдба, днес тя не беше с нас", каза Симеоне. На въпрос кой от двата финала е по-болезнен за него южноамериканецът сподели: "Не знам кой от двата. Боли ме за феновете, които платиха своите билети, пътуваха дотук и не видяха това, което искаха да видят. За това ме боли най-много".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички