Босът на Славия: Това не е достойно, безкрайно съм разочарован от Лудогорец

Босът на Славия: Това не е достойно, безкрайно съм разочарован от Лудогорец

Президентът на Славия Венци Стефанов не остана никак доволен от победата на Берое с 2:0 като гост над Лудогорец. "Орлите" играха с резервите, тъй като голяма част от титулярите вече са в почивка. Босът на "белите" заяви пред Sportal.bg, че е безкрайно разочарован от ръководството на "зелените", тъй като не са се отнесли коректно и достойно.

"Поздравявам ръководството на Лудогорец. Разбира се, че го казвам иронично. Когато трябваше да играят срещу Славия, пуснаха всички титуляри. Днес с Берое играха с резервите и децата. Това не е достойно, защото все пак дават предимство на Берое в борбата за третото място. Аз и моите колеги от ръководството сме безкрайно разочаровани от шефовете на Лудогорец, тъй като не се отнесоха коректно и достойно.

Винаги съм мислил, че в тяхно лице мога да видя достойни хора. Но нали знаете - има Господ. Той забавя, но не забравя. Нали помните, когато ни победиха. Тогава ние не казахме нито една дума. Не искаме помощ, тъй като отборът на Славия винаги е бил сам. Нашето желание е да има феърплей, а такъв днес в Разград нямаше", заяви Стефанов пред Sportal.bg.

 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти