Венци Стефанов: Това е отговорът на Балджийски към всички малоумници

Венци Стефанов: Това е отговорът на Балджийски към всички малоумници

Sportal.bg

намери президента на Славия Венцеслав Стефанов минути след победата на неговия тим с 1:0 като гост над Левски. Босът на "белите" заяви, че това е отговорът на Борислав Балджийски към всички малоумници, които са се отнасяли лошо с него. Феновете на Славия освиркаха и обиждаха играча по време на последния домакински мач на "белите".
"Голът, който вкара Балджийски, е отговорът му към всички малоумници, които се отнасяха по този начин с него. Поздравявам го него и всички футболисти за днешния успех. Гордея се с момчетата, които се раздадоха до последно. Футболът е такава игра, че рано или късно, когато работиш и се стараеш, всичко се връща.
Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, нямат място на нашия стадион. Това не е само мое мнение, а на цялото ръководство. Все пак има и други хора, които издържат Славия, не съм само аз. Такива като тези привърженици нека ходят на "Герена". Нека всеки си говори каквото иска. Славия вярва и ще продължава да налага младите си таланти. Искам обаче с тази победа да поздравя истинските слависти, които винаги подкрепят тима", заяви Стефанов пред

Sportal.bg

.
"Чух феновете на Левски каква песен пяха по мой адрес. Ще им кажа, че който зло мисли, зло намира. И който гроб копае, сам пада в него. Тези малоумници, които се пишат фенове на Славия, да се преместят на "Герена". Това обаче не означава, че не уважавам Левски", добави босът на "белите".  

Още от БГ Футбол

Виж всички