Емил Димитров: До десет дни ще има окончателно решение за ЦСКА

Емил Димитров: До десет дни ще има окончателно решение за ЦСКА

Собственикът на Чавдар Етрополе и бивш участник в кръга „ЦСКА Възраждане" Емил Димитров бе един от петимата, присъствали на срещата в Министерския съвет в понеделник с премиера Бойко Борисов. Освен него на разговорите бяха Борислав Михайлов, Милко Георгиев (директор във фК ЦСКА) и двама юристи на армейците. В тази връзка вестник „Тема Спорт" се свърза с Димитров, за да коментира срещата.

„Това, което е казано в декларацията на Гриша Ганчев, е така. Подробности очаквайте в най-скоро време. След като съм присъствал на срещата, вярвам, че ще се случи това, което е поето като ангажимент", каза Димитров.

През изминалите дни се появиха публикации, че един от възможните пред клуба варианти бил обединение между ЦСКА, Литекс и Чавдар Етрополе.

На въпрос дали наистина е възможен подобен ход, Димитров отговори: „В момента не мога да коментирам какво точно ще се случи, казвам само, че това, за което е говорено, ще се случи. Срещата бе много положителна. Очаквам в най-скоро време, около десетина дни, да има и окончателно решение", добави Димитров.

„Винаги съм помагал на ЦСКА и в бъдеще ще продължа да го правя", коментира още бившият депутат.

Още от БГ Футбол

Виж всички